Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. certificaten
CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Op 25 augustus 2023 kocht ik UVA LED-chips van Learnew. Learnew leverde de aangepaste UVA-chips die we vroegen snel en met uitstekende vakmanschap. Het was een genoegen om met Learnew samen te werken.Hij kon me precies vertellen welk product met mijn verhardingsprinter zou werken.Ze zijn heel professioneel.

—— Ashraf Trading

Op 13 oktober 2023, ontving ik een aangepaste 3535 COB LED chip. Hun aandacht voor detail, tijdige reacties en tijdige levering hebben mijn verwachtingen overtroffen. Het monster dat ik ontving is wat ik nodig heb,zeer helderIk zal leren voor een lange tijd in de toekomst

—— Hector Bustillo

In maart 2024 hebben we het product net ontvangen en geprobeerd.Het ontwerp van deze Hight LED-chips is uitstekend.Ik ben zeer tevreden met hun prestaties.!

—— Fabio Antista

Ik ben diep onder de indruk van de functionaliteit van deze UV-LED-chips. Ze bieden betrouwbare UV-uitgang, hoge efficiëntie en een lange levensduur. Een geweldige investering voor elke UV-toepassing!

—— Ali Muhammad

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Introductie van de bedrijfswerkplek: LEARNEW productiewerkplek maat levertijd is over het algemeen 7-15 dagen, dagelijkse productie is 4KK

   

   

  Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Voor de leveringsnormen volgen we strikt internationale kwaliteitsnormen en de beste praktijken van de industrie:


  1Aantal chips: Het aantal geleverde chips moet in overeenstemming zijn met de overeenkomst in het koopcontract.


  2. Uiterlijk inspectie: het uiterlijk van de chip moet vrij zijn van duidelijke lichamelijke schade, scheuren of besmetting.


  3- Afmeting en verpakking: de afmeting en verpakking van de chip moeten voldoen aan de voorschriften van de specificatie.


  4Elektrische prestaties: de elektrische prestatieparameters van de chip moeten voldoen aan de specificatievereisten, zoals spanning, stroom, vermogen, enz.


  5. Lichtprestaties: de lichtprestaties van de chip moeten voldoen aan de eisen van de specificatie, met inbegrip van:helderheid, kleurtemperatuur, kleurconsistentie, enz.


  6Betrouwbaarheid: de chip moet een goede betrouwbaarheid hebben en onder de gespecificeerde werkomstandigheden lang stabiel kunnen werken.


  7. Etikettering en verpakking: De chip moet correct worden geëtiketteerd en een geschikte antistatische verpakking gebruiken om een veilig vervoer en opslag te garanderen.

  Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Leernieuwe fabriek biedt klanten ook de volgende voordelen:

   

  Innovatiemogelijkheden: wij besteden actief aandacht aan de trends in de industrie en investeren voortdurend in O&O en innovatie om de meest geavanceerde LED-chipoplossingen te leveren.

   

  Aanpassing aan de klant: wij zijn in staat om producten aan te passen aan de specifieke behoeften van de klant, met inbegrip van de vereisten in grootte, vermogen, golflengte, enz.

   

  Kortom, Learnnew fabriek biedt klanten met hoge kwaliteit LED chip producten met zijn uitstekende levertijd en leveringsnormen, geavanceerde productieapparatuur en professioneel team.

Contactgegevens
Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Devin

Tel.: +86-15818602704

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)