Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Over Learnew opto en het merkverhaal

 

Learn OPTO heeft 8 volledig geautomatiseerde productielijnen en 2 industriële laboratoria
8 volledig automatische productielijnen worden tegelijkertijd geopend


Elk van onze machines kan de productie van 40.000 chips in 1 uur voltooien, wat onze efficiënte productiecapaciteit toont..

 

De 24-uurs productielijn stelt onze dagelijkse productiecapaciteit in staat om een indrukwekkende 4KK-chip te bereiken (equivalent aan000Dit betekent dat we op grote schaal kunnen produceren, tijdig kunnen leveren en grote orders van onze klanten kunnen vervullen.

 

Ons team is ervaren en besteedt veel aandacht aan het productieproces en de kwaliteitscontrole.Elke productielijn wordt zorgvuldig afgestemd en geoptimaliseerd om de hoogste efficiëntie en productiekwaliteit te garanderenWe blijven verbeteren en innoveren om de productiecapaciteit en productkwaliteit te verbeteren en klanten uitstekende LED-verlichtingsoplossingen te bieden.

 

Bij de OPTO-fabriek,Onze productiviteit en professionele capaciteiten zullen u helpen om aan de marktvraag te voldoen en u te voorzien van superieure LED-verlichtingsproducten om u te onderscheiden in de zeer concurrerende markt.

 

 

De Commissie is van oordeel dat de in artikel 107, lid 1, van het VWEU vastgelegde voorwaarden voor de toekenning van de steun niet in overeenstemming zijn met het beginsel van subsidiariteit.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
2012 Opto was Learnew voorbereiding in mening speciaal voor LEIDENE tikspaander & thermische beheerstechnologie.
 

2013 Opto ontmoet Learnew de investeerders.

 

2014 Opto werd Learnew opgericht, specifiek aan innovatieve technologie in LEIDEN MAÏSKOLFpakket.

 

2015 realiseert Learnew Opto op nieuwe investeerders en massaproduktie van LEIDENE van de tikspaander MAÏSKOLFproducten, heb snel tot aan commerciële verlichtingsmarkt toegang.

 

2016 snel groeit Opto toegang van Learnew tot LEIDENE automobielverlichtingsmarkt en.

 

2017 Opto de fabrikantenverhoging van Learnew door van de 3 volledige automatische LEIDENE de productielijnen MAÏSKOLFverpakking.

 

2018 groeit Opto beweging van Learnew aan nieuwe productiebasis en tweemaal in zowel schaal als productielijnen.

 

2019 Opto paste Learnnew de interne bedrijfs en het productsamenstelling van het bedrijf, die Opto Learnnew brengt aan een nieuw niveau aan.

 

2020 optimaliseert Opto A high-tech onderneming van Learnnew, en bouwt het commerciële team, die de prestaties maken op een hoger niveau.

 

2021 Opto past Learnnew de structuur van workshop en productregel aan om producten meer geraffineerd te maken.

 

2022 Opto werkt Learnnew materiaal bij, introduceert regelmatig materiaal met betere nauwkeurigheid, ontwikkelt nieuwe producten, en de technologie van de updateproductie

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : LEARNEW

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2015

Export pct : 80% - 90%

Production lines: 8 automatic production lines

Engineers: 6 persons

Main products: LED chip

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Learnew Optoelectronics Technology Co., Ltd. Certificaten